Logo zoeken
0
categorieen
https://www.stropdassenconcurrent.nl/klantenservice/garantie-en-klachten
Zoeken
Winkelmandje
Gratis verzending
Voor 16:00 besteld,
dezelfde dag verzonden
14 dagen zichttermijn
(niet goed, geld terug)
Veilig betalen
(direct via iDEAL)
036 - 535 00 76

  Garantie & klachten

  Iedere individuele klant of bezoeker van Stropdassenconcurrent.nl kan van ons verwachten dat wij vragen, suggesties en bestellingen met de meest mogelijke zorg en aandacht behandelen. Mocht daarin dan toch iets mis gaan, of ervaart een klant problemen met de bezorging door PostNL of DPD, dan zullen we onze uiterste best doen om tot een passende oplossing te komen.

  Als je een klacht hebt over onze producten, dienstverlening of de bezorging, dan vragen wij je om je klacht bij voorkeur via e-mail, klantenservice@stropdassenconcurrent.nl, aan ons door te geven.

  Als we je klacht ontvangen hebben krijg je hiervan van ons een bevestiging.
  Je krijgt van ons binnen 2 werkdagen een inhoudelijke reactie. Mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen. Indien je klacht betrekking heeft op de bezorging van de bestelling zullen we dit in de meeste gevallen ook uitzoeken met het betreffende postbedrijf.

  Als je liever contact hebt via de telefoon dan kan dat ook. Neem op werkdagen tussen 09.00u en 17.00u contact op met onze klantenservice via 036 - 5350076.